Logica

LOGICA kännetecknas av en elegant design med uppmärksamhet på varje detalj. Denna elektriska pressbroms ligger i toppen av Warcoms produktsortiment med högsta prestanda, precision, produktivitet och energieffektivitet. LOGICA har rampositionerings-noggrannhet på +/- 0,00019 “- dubbelt så exakt som traditionella hydrauliska tryckbromsar åstadkommes med hjälp av precisionslinjära kodare monterade på oberoende C-ramar, vilket eliminerar störningar från ramens avböjning.
LOGICA är utrustad med TALENTO-styrenheten med ett 19 ”pekskärmsgränssnitt med 2D programmeringskapacitet. Automatisk böjningssekvensering och varning mot kollision är några av de många standardfunktionerna. LOGICA har också ökad öppen höjd mellan sängen och överbalken, ökad Y-axelslag, ett CAN/BUS digitalsystem, europeiska manuella övre verktygsklämmor.
LOGICA har standard-gardinen LAZERSAFE som standard för operatörens säkerhetssystem. LOGICA är designad för de mest krävande kunderna som behöver en snabb, effektiv, exakt och pålitlig all elektrisk pressbroms.FAKTA:

Max v-die: 120 mm (tillval 200 mm)
Minsta V-die: 8 mm
Max vinkel: 140°
Minsta vinkel: 70°
V-die max längd: 130 mm (tillval 200 mm)
Minsta böjnings lebel: 15 mm (tillval 20 mm)
Max längd: 8100 mm


<– WARCOM