Evoluta

Evoluta revolutionerar radikalt bockningsprocessen och presenterar sig själv som det bästa valet för dem som önskar den senaste och mest avancerade tekniken. Konceptet och designen av Evoluta har det grundläggande målet att skapa en innovativ pressbroms med en UNIK teknologisk bockningsprocess. Evolutas tekniska egenskaper garanterar maximal flexibilitet för att uppfylla alla böjningskrav.

– Hastigheten når upp till 220 mm/sek
– Bockningshastigheten når upp till 20 mm/sek
– Automatiskt verktygsbyte  
– Kan ge upp till 32 eller 52 linjära meters verktyg


BEND-MASTER

BEND-MASTER utvecklades för att göra hela böjningssystemet så flexibelt som möjligt, snabbare och mer pålitlig. Ett system där arbetare inte behöver utför uppställningen och dedicerar sin tid till nästa böjningsbatch.
BEND-MASTER hittar sin egen dimension i fabrikerna med många olika böjningskrav, där verktyg behöver ändras otaliga gånger varje gång vecka och där varje sekund är grundläggande för att vara konkurrenskraftig på marknaden. 
Den har utformats för att göra böjningssystemet mer mångsidigt, snabbare och pålitligt. Ett system där operatören inte behöver utföra maskinuppsättningen, utan kan ägna sin tid åt att förbereda nästa böjningsbatch. Finns i två olika versioner.
Enligt kundens krav kan systemet ge upp till 32 eller 52 linjära meter verktyg.

FAKTA:

Maximal verktygslängd: 835 mm
Max stanshöjd: 160 mm
Maximal munstyckshöjd: 120 mm
V-matrisintervall: 2-50 mm


<– WARCOM