F MAX 1500

BÄRBAR UNIVERSALTÄNDNINGSVERKTYG

Konceptmaskin med elektronisk styrenhet som kan utföra de mest olika bearbetningsjobben på stora cylindriska slangars ytor, vilket ger oöverträffad finish och noggrannhetsresultat.

F-Max löser alla tekniska/strukturella och vibrationsrelaterade problem tack vare sin enkelhet med vilken den snabbt kan installeras på plats och den lätta vikten för enkel hantering och multifunktionalitet.

FAKTA:

Insiktsdiameter: 400 – 1700 mm 
Svetsdiameter: 400 – 1700 mm
Centrerad axialdiameter: 100 mm 
Borrdiameter: 12 – 100 mm 
Axialslag: 150 mm 
Radialslag: 400 mm 
Huvudrotation: 360º 
Gängdiameter: M2 – M30

F Max 1500 har en perfekt tröghetsbalansering som möjliggör drift i valfri position: horisontell, vertikal och lutande. Dess unika struktur kompenserar för radiell och axiell spänning och lutningsmoment, vilket minimerar skadlig vibration. F-Max kan också användas som en precisionsborr-/tappmaskin. När diametern och antalet hål har ställts in bestämmer den elektroniska styrenheten automatiskt alla borrpositioner som ett elektroniskt indexeringshuvud.

Fmax Controller är designad för att garantera maximal tillförlitlighet och ergonomi och kombinerar praktisk och design i en lösning.

Manöverpanelen kan anpassas efter höjden och lutningen som krävs av föraren, vilket ger maximal komfort för manövrerbarhet och läsbarhet.

Det finns fyra kontrollområden, ett för varje rörelse av maskinen:
[S] – fräsning.
[R] – maskinrotation.
[X] – radiell matning.
[Z] – axiell matning.

För varje rörelse är det möjligt att ställa in riktning och hastighet oberoende;

Alla hastigheter, både översättning (mm/min) och rotation (rpm), övervakas kontinuerligt på ett oberoende sätt.

KONTAKTA OSS

Har du några frågor om våra produkter?

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.