Borrtving DRILLMATE

Den smarta borrtvingen som passar alla borrmaskiner. Med sin låga vikt och matningsarm underlättar den din borrning 3 gånger snabbare, utan ansträngning i rör, balk, plåt, staket, chassis, järnvägsräls mm.
Levereras med mothåll för både H-balk och rör vilket gör det smidigt och enkelt att få den centrerad med raka hål.
Komplettera med minikärnborr så har du den optimala lösningen för borrning i stål upp till 15mm godstjocklek.

Som tillbehör finns en platta som du fäster på DM100, med att använda ett skruvstäd så får du en enklare pelarborrmaskin.


Drillmate Portable Drill Press är ett anmärkningsvärt verktyg designat för användning med elektriska borrar. Den fäster på arbetsstycket och säkerställer att ett jämnt tryck appliceras korrekt på borrens eller broschfräsens skäregg. Här är några nyckelfunktioner hos Drillmate:

  1. Lätt och ergonomisk: Med en vikt på bara 1,6 kg (3 lbs), lägger Drillmate minimal vikt till din bärbara borrmaskin (oavsett om den är elektrisk eller luftdriven). Det låter dig arbeta ergonomiskt, säkert och produktivt.
  2. Korrekt matningskraft: Drillmate har ett kraftförhållande på 14:1, vilket säkerställer att rätt matningskraft appliceras på borrkronan eller fräsen du använder. Detta resulterar i effektiv hålproduktion med minskad operatörsansträngning och ökad säkerhet.
  3. Batteriborrtillsats: Drillmate är världens enda bärbara borrpress med batteriborrtillsats. Det ger dig kontroll, sparar värdefull tid och förlänger skärens livslängd med upp till 80 %.
  4. Olika kit tillgängliga: Beroende på dina specifika behov kan du välja mellan olika kit:

o Kit #1: Batteriborr med chuckspindeladapter (passar 1 mm till 13 mm spiralborr och hålsågar).

o Kit #2: Batteriborr för miniskärare (8 mm till 25,5 mm diameter, 16 mm skärdjup).

o Kit #3: Batteriborraxel med 19 mm Waldon Shank Broach Cutters (25 mm skärdjup).

o Kit #4: Elektrisk borrmaskin med chuckspindeladapter (passar 1 mm till 13 mm spiralborr och hålsågar).

o Kit #5: Monteringsadapter för luftborr (kräver specialbeställning) med 2 U-bultar runt planethuset.

  1. Anpassat alternativ för längre rörelse: För specifika applikationer finns det en Drillmate-variant med utökad rörelse (mellan chucken eller spindlarna och botten av Drillmate-foten). Denna version tillåter borrning av stora RHS (250 mm+) eller stora rör, ljusstolpar, etc. Den kan konverteras tillbaka till standard Drillmate-konfiguration efter behov.

Kom ihåg att Drillmate-satserna inte inkluderar borrkronor, batterier eller luftborrar. För mer information kan du hänvisa till Drillmate Portable Drill Press Flier,  eller titta på Drillmate Portable Drill Press Demonstration Video. Lycka till med borrningen! 🛠️🔩KONTAKTA OSS

Har du några frågor om våra produkter?

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.